Muzikale Mo(nu)menten is een initiatief van cultuurpact rivierenland en wordt gecoördineerd door het servicepunt amateurkunst

Organisatie

Servicepunt Amateurkunst Rivierengebied
Postbus 250
4000 AG Tiel
Bezoekadres: Rechtbankstraat 1, Tiel
Telefoon: (0344) 636060
E-mail: amateurkunst@plantage.info
Internet: www.servicepuntamateurkunst.info

Het team

Vanaf 2012 ben ik werkzaam als projectmedewerker bij het Servicepunt Amateurkunst, onderdeel van de Plantage. Samen met mijn collega Hans van Gemert heb ik een groot aandeel mogen leveren aan projecten als Muzikale Monumenten, Vrij Vertaald en recentelijk het Huis der Verhalen. Naast mijn taken bij het Servicepunt werk ik ook als projectleider voor de Plantage aan projecten als Idem Dito, Jazzy Tiel Huiskamerconcerten, het kunstenaarsdebat en mag ik sinds januari 2016 het poppodium van Twentietoe organiseren.

Ingrid Zaaijer – Projectleider

In 2014 begon ik als stagiair bij het Servicepunt Amateurkunst. Na mijn stage kreeg ik de mogelijkheid om te blijven werken bij het Servicepunt en dat doe ik dan ook met veel plezier. Op dit moment houd ik me bezig met de organisatie rondom het HaFa Play In Orkest en het Mega Kids Orkest. Het Servicepunt is voor mij een geweldige plek om als student ervaring op te doen in de cultuursector.

Melvin Groenestein – Projectmedewerker

Vanaf 2007 ben ik werkzaam als coördinator van het Servicepunt Amateurkunst, voor die tijd werkte ik al bij de Plantage als docent klarinet/saxofoon, en als dirigent bij harmonie- en fanfare orkesten. Vanaf 2014 mag ik ook het Cultuur- en erfgoedpact Rivierenland coördineren, het gezamenlijk cultuurprogramma van Provincie Gelderland en de 10 gemeenten van Rivierenland. Met veel enthousiasme werk ik in die functies aan de stimulering van amateurkunst en de vergroting van cultuurbereik en cultuurparticipatie.

Hans van Gemert – Coördinator Cultuur- en erfgoedpact

×