Muzikale Mo(nu)menten is een initiatief van cultuurpact rivierenland en wordt gecoördineerd door het servicepunt amateurkunst

Organisatie

Servicepunt Amateurkunst Rivierengebied
Postbus 250
4000 AG Tiel
Bezoekadres: Rechtbankstraat 1, Tiel
Telefoon: (0344) 636060
E-mail: amateurkunst@plantage.info
Internet: www.servicepuntamateurkunst.info

Het team

Vanaf 2012 ben ik werkzaam  bij het Servicepunt Amateurkunst, onderdeel van Zinder Educatie. Samen met mijn collega Hans van Gemert heb ik een groot aandeel mogen leveren aan projecten als Muzikale Monumenten, Vrij Vertaald en Kunstgoed. Naast mijn taken bij het Servicepunt werk ik ook als projectleider bij Zinder Podium en Zinder Educatie.

Ingrid Zaaijer – Projectleider

In 2014 begon ik als stagiair bij het Servicepunt Amateurkunst. Na mijn stage kreeg ik de mogelijkheid om te blijven werken voor het Servicepunt Amateurkunst, Zinder Educatie en Zinder Podium. Ondertussen heb ik mijn eigen bedrijf Groenestein Productions waarbij ik projecten ondersteun in de kunst- en cultuursector. Zo heb ik een bijdrage geleverd aan Watertheater, Vrijstadfestival en theatervoorstelling The Secret Agent. Daarnaast werk ik bij de afdeling activiteitencoördinatie op ORS Lek & Linge Culemborg.

Melvin Groenestein – Productieleider

Vanaf 2007 ben ik werkzaam als coördinator van het Servicepunt Amateurkunst, voor die tijd werkte ik al bij de Plantage (nu Zinder Educatie) als docent klarinet/saxofoon, en als dirigent bij harmonie- en fanfare orkesten. Vanaf 2014 mag ik ook het Cultuur- en erfgoedpact Rivierenland coördineren, het gezamenlijk cultuurprogramma van Provincie Gelderland en de 8 gemeenten van Rivierenland. Met veel enthousiasme werk ik in die functies aan de stimulering van amateurkunst en de vergroting van cultuurbereik en cultuurparticipatie.

Hans van Gemert – Coördinator Cultuur- en erfgoedpact

×