Muzikale Mo(NU)menten is een initiatief van cultuurpact rivierenland en wordt gecoördineerd door het Servicepunt Amateurkunst

Muzikale Mo(NU)menten 2019!

Voor de vijfde keer organiseren we Muzikale Mo(NU)menten. Het reizende festival langs monumenten in het Rivierenland in de weekenden van de maand september. Na een jaartje rust in 2018 is het tijd om terug te komen met een fantastisch programma voor september 2019.

Wij zijn ontzettend trots op het programma. Diversiteit op het gebied van muziekgenres staat ook dit jaar weer centraal. Het openingsconcert is dit jaar in de St. Maartenskerk in Tiel. Jeroen van Veen speelt een avondvullend programma met werken van de beroemde Italiaanse componist Ludovico Einaudi. Bijzonder aan deze avond is dat het een ligconcert is! Vergeet dus niet uw matje, matrasje of zitzak.

Kom ook luisteren naar de prachtige liedjes van Loren Nine die worden gespeeld tijdens Lazy Sunday in De Beurs in Tiel. Breng een bezoekje aan het Vlechtersfestival op Slot Loevestein waar folk band Pyrolysis speelt. En bezoek Fort Vuren, Fort Asperen en het GeoFort voor optredens van diverse orkesten en showbands. We verwelkomen dit jaar Museum Tweestromenland in Beneden-Leeuwen als nieuw monument. Hier kunt u komen kijken en luisteren naar swingende optredens van Harmonie Koning Willem III en Showorkest Riverland.

Sluit deze editie met ons af in de tuin van het Marechausseemuseum in Buren met soulzanger Jeangu Macrooy, Lisette Lowe en de band Reboot.

Op onze website kunt u kijken naar het volledige programma. Daarnaast kunt u alles te weten komen over de musici en de monumenten. Wij wensen u een fantastische septembermaand en zien u graag terug bij de concerten van Muzikale Mo(NU)menten 2019!

Hans van Gemert – Coördinator Cultuur- en erfgoedpact
Ingrid Zaaijer – Projectleider
Melvin Groenestein –Productieleider
Remy Klerx – Productie

×