Muzikale Mo(NU)menten is een initiatief van cultuurpact rivierenland en wordt gecoördineerd door het Servicepunt Amateurkunst

Het festival Muzikale Mo(NU)menten

Voor de vierde keer organiseren we Muzikale Mo(NU)menten. Het reizende festival langs monumenten in het Rivierenland in de weekenden van de maand september. Na een jaartje rust in 2016 vonden we het weer tijd om terug te komen met een fantastisch programma voor september 2017.

We zijn ontzettend trots op het programma. Diversiteit op het gebied van muziekgenres staat ook dit jaar weer centraal. Het openingsconcert is dit jaar in de Gelderlandfabriek in Culemborg. Aan het begin van de avond kunt u buiten genieten van onder andere optredens van rockband Burnwood en skaband BB’87. We sluiten deze avond binnen af met een optreden van 16-koppig hiphoporkest The Re:Freshed Orchestra. Deze te gekke band heeft al gespeeld bij de Wereld Draait Door en op North Sea Jazz. Deze avond wil je niet missen!

Kom ook luisteren naar de prachtige liedjes die worden gespeeld tijdens de Singer- Songwriter Sunday in de Beurs in Tiel. Breng een bezoekje aan Fort Vuren, Kunstfort Asperen en het GeoFort waar u verrast wordt door een bigband, een kinderkoor en een orkest. Sluit deze editie met ons af bij molen de Wielewaal in Beneden-Leeuwen met swingende optredens van Harmonie Koning Willem 3 en Show Orkest Riverland.

Op onze nieuwe website kunt u kijken naar ons volledige programma.
Daarnaast kunt u alles te weten komen over de musici en de monumenten.

Wij wensen u een fantastische septembermaand en zien u graag terug bij de concerten van Muzikale Mo(NU)menten 2017!

Ingrid Zaaijer – Projectleider
Melvin Groenestein –Projectmedewerker
Hans van Gemert – Coördinator Cultuur- en erfgoedpact

×