Muzikale Mo(NU)menten is een initiatief van cultuurpact rivierenland en wordt gecoördineerd door het Servicepunt Amateurkunst

The Passengers

The Passengers Website The Passengers facebook

De reis van The Passengers begon zoals elk sterk verhaal 3 jaar geleden met 2 vrienden aan de bar. Wilde plannen en hoogmoed zijn tot bloei gekomen in een muzikale reis waarvan het einde nog niet in zicht is.

De Band
Gepassioneerde muzikanten en een fanatieke frontman bieden een energiek en dansbare sfeer. De juiste combinatie van repertoire, authentieke uitstraling en doorlopend entertainment voorziet iedere gelegenheid van een onuitwisbare herinnering. The Passengers zijn met hun beschaafd volume geschikt voor elk denkbaar evenement. Zo hebben The Passengers als compacte mobiele coverband al vele diners, bruiloften, recepties, festivals, huiskamers, bedrijfsevenementen, premières en theaters de avond van muziek voorzien.

De muziek
De liefde voor de grootste bands en entertainers aller tijden; Frank Sinatra, Elvis, Johnny Cash, The Doors, maar ook Mumford & Sons en Dolly Parton klinken door in swingende bewerkingen van hedendaagse pop- en rocksongs. Je herkent Avicii en The Offspring, maar ook Katty Perry en Britney Spears worden niet geschuwd.

Muzikaal gezien is The Passengers een top coverband. Oude Klassiekers en hedendaagse hits krijgen hun eigen draai, worden vol overgave op bijzondere instrumenten gebracht. Geen Ipads of spiekbriefjes te bekennen! Dit zorgt ervoor dat deze akoestische bezetting klinkt als een volwaardige band.

×