Muzikale Mo(NU)menten is een initiatief van cultuurpact rivierenland en wordt gecoördineerd door het Servicepunt Amateurkunst

Erik van Marion

Erik (9 jaar) is een vrolijke, nieuwsgierige jongen. Hij houdt van knikkerbanen, Minecraft, rekenen en pianospelen. Erik is geboren in Delft, waar hij op 5-jarige leeftijd is begonnen met pianospelen. Erik en zijn ouders verhuisden een jaar later naar Tiel, waar hij direct verder kon met pianospelen bij Carla van de Pol bij De Plantage (nu Zinder). Op het Open Podium speelde Erik vorig jaar ‘River flows in you’ van Yiruma, waarna hij werd gevraagd om in het voorprogramma van Jeroen van Veen een stuk van Einaudi te spelen. Hij vindt het nog wel een beetje spannend, maar hij heeft er toch ook wel zin in. Daarnaast speelt hij ook graag muziek van Michael Jackson (onder andere Smooth Criminal) en is hij dit jaar begonnen met het schrijven van zijn eigen muziek.

Tips en info voor het concert:

🎹 Het is een ligconcert dus neem je matje, matrasje of zitzak mee! Naast ligplaatsen hebben we ook een (beperkt) aantal zitplaatsen.
🎹 Het kan koud zijn in de kerk dus zorg voor warme kleding en/ of een dekentje.
🎹 Het concert is gratis toegankelijk. Het is niet mogelijk om te reserveren dus wees op tijd. Vol= vol!
🎹 Om 18.30 uur gaan de deuren van de kerk open. Er staan medewerkers voor u klaar om u een plaats toe te wijzen.
🎹 Het is voor en na het concert mogelijk om een drankje te kopen. Er is geen pauze.
🎹 Om 19.30 uur begint het concert en sluiten we de deuren van de Kerk. Het is niet mogelijk om daarna nog de kerk te betreden.
🎹 Tot slot wensen wij u heel veel plezier tijdens ons openingsconcert. 

×