Muzikale Mo(NU)menten is een initiatief van cultuurpact rivierenland en wordt gecoördineerd door het Servicepunt Amateurkunst

De Andersons

De Andersons Website De Andersons facebook

14 september 2019 spelen de Andersons in het Rumps Kerkje met ‘Hier dooft niets’. Dit theaterconcert doet de grootste pessimist weer geloven in het leven. De Andersons bruisen, verstillen, ontroeren, passioneren en laten je niet meer los.

Ze nemen je mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid en doen ze een liefdevolle oproep tot verwondering. En dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit en deze avond is dat Melvin Könings. Melvin kom je op heel veel plaatsen in de West Betuwe tegen. Ontmoet je hem niet hevig plukkend achter de bas of spelend op piano dan hoor je hem wel gepassioneerd oreren over alles wat hem interesseert. Natuurlijk over politiek, hij is zelfs even wethouder geweest en dat is al een verhaal apart. Hij heeft zich inmiddels een prachtig landgoed aangemeten en organiseert culturele evenementen dat het een lieve lust is. Energie en bezieling, dat heeft hij in zich. De vraag is, hoe is het allemaal zo gekomen Melvin? Als onderdeel van dit theaterconcert zal Melvin bevlogen en met humor vertellen over wat hem verwondert, inspireert en beweegt.Eerder maakten De Andersons samen met Arjen Lubach de voorstelling ‘Stockholm Sneeuwt’ en brachten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk. Daarnaast speelden ze als zangers en theatermakers in diverse producties (o.a. in ‘Verboden te Lachen’ van en met Herman van Veen en ‘Het Vreemdelingenlegioen’).

Je bent gewaarschuwd: De Andersons zijn eropuit om je hart te veroveren en je met nieuwe dromen naar huis te sturen!

Entree 15 euro

×